Politika privatnosti

AUTORSKA PRAVA

Korišćenjem bilo kog dela www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

„Drinska Bajka“ Apartmani posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sajt www.drinskabajkaapartmani.rs  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice. www.drinskabajkaapartmani.rs  sajt sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta koristite na vlastitu odgovornost i „Drinska Bajka“ Apartmani se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup www.drinskabajkaapartmani.rs  sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

„Drinska Bajka“ Apartmani polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.drinskabajkaapartmani.rs  sajt povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

„Drinska Bajka“ Apartmani na sajtu www.drinskabajkaapartmani.rs  linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

„Drinska Bajka“ Apartmani se obavezuju da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

„Drinska Bajka“ Apartmani zadržavaju pravo da na sajtu www.drinskabajkaapartmani.rs  bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama www.drinskabajkaapartmani.rs  sajta može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu.

POLISA PRIVATNOSTI

„Drinska Bajka“ Apartmani svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo profesionalno, u skladu sa Zakonom o Elektronskoj Trgovini (Sl.Glasnik Republike Srbije br. 41/2009)

Posetom našeg sajta i/ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

„Drinska Bajka“ Apartmani se obavezuju da štite vašu privatnost i garantuju upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• O Nama
• Koje informacije prikupljamo
• Korišćenje informacija
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije
• Vaša pitanja
• Kontaktirajte nas

 

O NAMA:
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.drinskabajkaapartmani.rs  je kontrolisana od strane „Drinska Bajka“ Apartmani koja je registrovana u Srbiji, sa sedištem u Bajinoj Bašti, Mališevac bb. Koje informacije sakupljamo kada napravite upite za smeštaj ili na drugi način komunicirate sa www.drinskabajkaapartmani.rs  sajtom, možemo tražiti od vas određene informacije a Vi možete proslediti lične podatke ka nama ( naprimer Ime i Prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu apartmana za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste rezervisali, kao i vaše navike prilikom posete našem sajtu, npr. koje ste stranice posećivali i sl..

 

Pogledajte primere kako informacije mogu biti prikupljene od strane „Drinska Bajka“ Apartmani :

Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bili koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom slanje upita za rezervaciju (putem sajta ili putem telefona) pretragom na našem sajtu, pristupom vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja vašeg mišljenja o usluagama i smeštaju.

Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo „cookies“ (objašnjenje na Google) kako bi smo prikupili određene informacije kada vaš Web Browser pristupa www.drinskabajkaapartmani.rs  sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja meri i sakuplja informacije o vašoj sesiji, dužinu posete određenim stranicama, klikove i drugo.

 

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
1. Proveru i potvrdu rezervacije
2. Pružanje podrške gostima
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provera kreditne kartice)
4. Vođenje vaše istorije poseta i rezervacija

Prilikom posete www.drinskabajkaapartmani.rs  ili kreiranja saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbednost je garantovana jer „Drinska Bajka“ Apartmani  koriste najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom posete sajtu ili rezervaciji kod nas.

 

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE
Pored ovlašćenih zaposlenih u „Drinska Bajka“ Apartmani  vaše ne prosleđujemo trećim licima. Dodatno, određene vaše informacije mogu biti prosleđene ovašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev.

 

VAŠA PITANJA:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za „Drinska Bajka“ Apartmani Polisu Privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu iz kontakta na sajtu, ili putem telefona +381 (0) 63 556 333 ili email-om drinskabajka@gmail.com i informacija će biti ispravljena čim pre ili uklonjena na vaš zahtev.
Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo Vam pomogli i razrešili vaš problem.

 

PODRŠKA:
Bilo koju informaciju možete dobiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:
• Emailom na drinskabajka@gmail.com
• Poštom na „Drinska Bajka“ Apartmani , Mališevac bb, 31250 Bajina Bašta, Srbija
• Telefonom na +381 (0) 63 556 333

 

Drinska Bajka Apartmani
Mališevac BB, 31250 Bajina Bašta, Srbija

Ukoliko imate pitanje, sugestiju ili kritiku, slobodno nas možete kontaktirati.

drinskabajka@gmail.com

  • +381 (0) 63 556 333
  • +381 (0) 63 556 333