//

Drinska Bajka Apartmani

Kućni red

1. Apartmane mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni pri dolasku u komplex, za šta je potreban važeći lični dokument. 2. Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije ( 50% avans prilikom rezervacije) ostalih 50% nosilac rezervacije uplaćuje 10 dana pred dolazak u kompleks. 3.Check in od 14:00h, a Check out do 10:00h 4.Vozilom nije dozvoljen ulazak u kompleks, već isključivo na parking. 5. Nismo pet friendly. Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. 6. Pušenje u apartmanima je strogo zabranjeno. 7. Poštovani, samo da Vas unapred obavestimo da je Drinska Bajka predvidjena za miran i porodičan odmor. Maksimum je 24 osobe u kompleksu i da žurke, rodjendani, momačke, devojačke večeri ili bilo kakve proslave nisu dozvoljene u kompleksu. Hvala Vam na razumevanju.

//

Drinska Bajka Apartmani

Kućni red

1. Apartmane mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni pri dolasku u komplex, za šta je potreban važeći lični dokument.

2. Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije ( 50% avans prilikom rezervacije) ostalih 50% nosilac rezervacije uplaćuje 10 dana pred dolazak u kompleks.

3.Check in od 14:00h, a Check out do 10:00h

4.Vozilom nije dozvoljen ulazak u kompleks, već isključivo na parking.

5. Nismo pet friendly. Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

6. Pušenje u apartmanima je strogo zabranjeno.

7. Poštovani, samo da Vas unapred obavestimo da je Drinska Bajka predvidjena za miran i porodičan odmor. Maksimum je 24 osobe u kompleksu i da žurke, rodjendani, momačke, devojačke večeri ili bilo kakve proslave nisu dozvoljene u kompleksu.

Hvala Vam na razumevanju.