//

Drinska Bajka Apartmani

Kućni red

1. Apartmane mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni pri dolasku u komplex, za šta je potreban važeći lični dokument. 2. Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije ( 50% avans prilikom rezervacije) ostalih 50% nosilac rezervacije uplaćuje 10 dana pred dolazak u kompleks. 3. U slučaju otkaza smeštaja od strane komplexa, a prouzrokovanog povredama pravila kućnog reda, gostu se naplaćuje celokupan iznos za rezervisan period bez obzira na kraći boravak. 4.Check in od 14:00h, a Check out do 10:00h 5. Svaki apartman ima pravo na 4 ležaljke, 1 sedeću ležaljku i 1 sto sa 4 stolice kod bazena. 6.Vozilom nije dozvoljen ulazak u kompleks, već isključivo na parking. 7.Situacije koje nisu definisane pravilnikom, na licu mesta definiše vlasnik. 8. Nismo pet friendly. Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca. 9. Pušenje u apartmanima je strogo zabranjeno. 10. Samo da Vas unapred obavestimo da je maksimum 20 osoba u kompleksu i da žurke, rođendani, momačke i devojačke večeri, proslave i glasna muzika nisu dozvoljeni. Hvala Vam na razumevanju.

//

Drinska Bajka Apartmani

Kućni red

1. Apartmane mogu koristiti samo gosti koji su propisno prijavljeni pri dolasku u komplex, za šta je potreban važeći lični dokument.

2. Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije ( 50% avans prilikom rezervacije) ostalih 50% nosilac rezervacije uplaćuje 10 dana pred dolazak u kompleks.

3. U slučaju otkaza smeštaja od strane komplexa, a prouzrokovanog povredama pravila kućnog reda, gostu se naplaćuje celokupan iznos za rezervisan period bez obzira na kraći boravak.

4.Check in od 14:00h, a Check out do 10:00h

5. Svaki apartman ima pravo na 4 ležaljke, 1 sedeću ležaljku i 1 sto sa 4 stolice kod bazena.

6.Vozilom nije dozvoljen ulazak u kompleks, već isključivo na parking.

7.Situacije koje nisu definisane pravilnikom, na licu mesta definiše vlasnik.

8. Nismo pet friendly. Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.

9. Pušenje u apartmanima je strogo zabranjeno.

10. Samo da Vas unapred obavestimo da je maksimum 20 osoba u kompleksu i da žurke, rođendani, momačke i devojačke večeri, proslave i glasna muzika nisu dozvoljeni.

Hvala Vam na razumevanju.